Kahden päivän ratsastusvaellus Hyvän Olon Aurinkoniemeen

Päivä 1:

Aloitamme retken Vaellustalli Starhill Stable:n tiloissa osoitteessa Ravioskorventie 151 klo 9.30. Laitamme hevoset kuntoon, pakkaamme retkellä tarvittavat tavarat ja nousemme ratsaille klo 10. Mahdolliset isommat tavarat jätetään kuriirille, joka kuljettaa ne odottamaan majoitukseemme. Pyrimme kuitenkin saamaan kaiken mahtumaan satulalaukkuihin.

Etenemme reippaaseen tahtiin kaikissa askellajeissa metsä-ja maalaismaisemissa. Saavumme Tepoojärvelle puoliltapäivin, jossa pidämme pienen tauon. Jatkamme lyhyen matkan lounaalle Pitopalvelu Tarja Lehtosen luokse. Täällä on myös mahdollisuus käydä vessassa ja täyttää vesipullot. Ruokailu tapahtuu ulkosalla, katoksen alla.

Ensimmäisen päivämatkan pituus on n. 30km. Saavumme alkuillasta Hyvän Olon Aurinkoniemeen, jossa meitä odottaa päivällinen ja sauna. Majoitumme ihastuttavissa aittarakennuksissa hevosten laiduntaessa viereisessä aitauksessa.

Päivä 2:

Heräilemme klo 9.00, nautimme aamupalan ja valmistelemme lähdön, eväät ja hevoset. Satulaan noustaan liukuvalla aikataululla, mutta viimeistään klo 11.00. Toisen päivämatkan pituus on n. 20km ja saavumme tallille iltapäivällä kahden ja kolmen välissä. Halukkaat saavat vielä hoitaa hevosensa, ennen kuin ne päästetään ansaitulle levolle laitumelle.
Kuriiri tuo isoimmat tavarat takaisin tallille.


Hinta: 395€/hlö
Kesto: 2 päivää
Taso: Keskivaativa/Vaativa: Ratsastamme yhteensä 50km, joten hyvää perskestävyyttä vaaditaan… 😉 Ratsastustasoksi riittää, että pystyt hallitsemaan hevosen kaikissa askellajeissa.
Ryhmäkoko: max. 5hlö

Ehdot:
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu 100€ vähennetään lopullisesta summasta, joka maksetaan paikan päällä ennen retkelle lähtöä.
Kypärän saa lainaan.
Säänmukaiset ratsastusvarusteet.
Mahdolliset ruoka-aine allergiat ja muut mahdolliset terveyteen liittyvät huomioon otettavat asiat ilmoitettava kaksi viikkoa ennen retken toteutumista.
Varasmaksua ei palauteta.

Oikeus muutoksiin.

Varausmaksulla varmistat paikkasi vaellukselle. Varausmaksu 100€, jota ei palauteta. Varaus on sitova varausmaksun maksettuasi. Varausmaksu = varattu paikka, mikäli et maksa varausmaksua menetät paikkasi kyseisellä retkellä. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei kuitenkaan ole peruutus, vaan varaus tulee perua mikäli ei ole tulossa. Varausmaksu vähennetään vaelluksen kokonaishinnasta.